Snart mot Göteborg för bloppis förberedelser …

Skall snart möta upp Jessica för lite frukost på Fruits&Friends, gå till butiken för att vid 12.30 möta upp min dotter hemma, packa ner det sista och ta tåget till Göteborg.

Av någon märklig anledning så har jag nu ännu mer att ta med mig för när jag gick runt här hemma så hittade jag smycken som jag aldrig har använt som örhängen från Firenze märket Rebecka och många fler. Det döljer sig visst kläder/skor/smycken/väskor lite överallt här men nu hoppas jag verkligen att det mesta skall finnas till försäljning på lördag.

Johanna har också ”rensat” sitt hem, perfekt nu när hon skall flytta och perfekt för mig som vill ”vårstäda” i hemmet/garderoben och själen.

När vi har tagit allt till Hotel Pigalle skall det mesta hängas på galgar men tyvärr får ni inte strukna kläder på plats för jag kan knappast bära med mig även sådant. Ni får helt enkelt stå ut men så får ni köpa fina märken till billiga priser och stryka kan man alltid göra själv =)

Min dotter Nicole längtar efter att få prissätta allt och att ta betalt =), det bästa hon vet så klart. Att få leka affär på riktigt är ju bland det bästa som finns. Självklart kommer vi att bjuda på bilder ikväll från sviterna vi har fått tacksamt låna och på lite varor som ni kan komma och köpa på lördag mellan 12-15 på just Hotel Pigalle i Göteborg.

Titta in på deras sida HÄR för all information som adress, mm. Kommer du tidigt kan du sätta dig och njuta av något gott att äta eller dricka.

Vacker miljö att fördriva lite tiden på i väntan.
1499619_732634953425331_581690901_n
Det blir en riktig trevlig lördag det här och att få ansikten på många av er är helt underbart då bloggandet innebär att ni vet en del om oss som skriver men vi vet dessvärre inget … En märklig sak det där men sådana här tillfällen är därför trevliga för oss som skriver.

Vi ses på lördag och glöm inte att titta in här ikväll … Då kommer bilder <3

Kram

2 thoughts on “Snart mot Göteborg för bloppis förberedelser …

  1. Halloj! Jag undrar om du kommer få in please jeans white trasch ? Såå snygg den tvätten…kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *