Lite inredning från Casa Castellari …

Håller på och röjer i och med att kläder skall säljas, soffan skall bytas ut då små och stora förändringar är ibland nödvändiga för att man skall må bra i sin själ.
2630_62678303659_5469193_n
Så fort den nya soffan är på på plats, den jag har haft i 1 1/2 år från Artwood hämtas imorgon av de nya ägarna så skall jag blogga mer inredning då jag vet att många gillar små tips på nya saker som kan köpas in för att skapa de små detaljerna i hemmet.

Mitt sovrum älskar jag för den är verkligen kvinnlig i sitt utseende. Laura Ashley tapeter och vitt … Trots att jag har haft det så i närmare 6 år så har jag fortfarande inte tröttnat på hur det ser ut och njuter varje gång jag får lägga mig i min sköna säng som byttes ut för ca 1 år sedan. Madrasserna är Sultan från Ikea och många olika lag då jag älskar höga sängar.

Vill känna mig som ”prinsessan på ärten” =)

Badrummet som går i rosa toner är verkligen litet och det rummet som jag hade velat ha mycket större. Jag är trots allt en badkar tjej, vill gärna tända lite ljus och ligga bland skum och njuta av lite ego tid. Som det ser ut nu så får vi plats 2 stycken endast om en är i duschen. Nej, toaletten är nog en av få anledningar till att jag skulle vilja byta bostad för annars älskar jag det här huset.
2630_62677878659_4688921_n
2630_62677883659_7652005_n
Här en body lotion från VS som vi köpte i NY (sååå himla god!) och en underbar söt pump tvål i glittriga rosa stenar som du kan finna HÄR.
DSC_0255
Expressens bilaga ”Leva & bo” gjorde ett reportage här hemma. Den kan du finna HÄR. Bilden nedan är tagen från just fotningen i samband med artikeln.
secondColumn
Nu skall jag städa lite på lilla toaletten. Köpte en rosa badrumsmatta på Ikea idag då den jag helst vill ha (från Missoni) är för stor… =(

Nedan en bild på den mysiga innegård. Då det är en bostadsrätt så är det vårstädning just den 12/4. Av någon anledning har jag inte kunnat närvara de sista 3 åren då jag alltid har något att göra ”just den dagen” men på lördag är det bloppis och det datumet bokades faktiskt in innan papper kom från föreningen så jag får göra något i efterhand…
6571_117554813659_486221_n
Kram och sov så gott … <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *