”Shhh … I´m daydreaming” …

Vad vore livet utan lite glitter och dagdrömmeri? Denna guldiga och glittriga take away mugg fick jag av min dotter i Julklapp för det stod lite mitt namn på den tycker jag nog allt och så är den köpt i Paris så bara det liksom …

Idag fick jag en underbar och kanske lite träffande present av min kollega Camilla. Denna underbara lilla skylt ”Shhh… I`m daydreaming” som numera får pryda min arbetsplats för visst är det ibland skönt att gå in i sin lilla bubbla och just”dagdrömma” :)

Tyvärr tycker jag att mina drömmar har blivit färre med åren då många är ändå kopplade till vissa möjligheter/alternativ som inte är möjliga så när jag dagdrömmer är jag definitivt glad över det, ser det som något sunt att göra, som ett salutogent förhållningssätt inför framtiden <3

När jag var tonåring drömde jag om att gifta mig med Don Johnson (ni vet Sonny i ”Miami Vice”), jag har drömt om att ha en papillon kennel men min enda tik fick bara en enda valp, jag har drömt om att skriva en bok, att ha en röd stuga med vita knutar vid en sjö, att bli bjuden till Paris bara för att äta franskt (Blake Carrington gjorde det för Krystal i Dynasty) :) men jag har även drömt om att vinna en Oscar bara för att få stå på scenen och ”tacka någon”, att bli grym på tennis, att göra en skillnad för någon och att sova på en strand under en stjärnhimmel.

Som ni kanske vet så är jag fikavärd för Äldrekontakten och en av de äldre damerna som har varit hos mig hade drömmen om att åka luftballong vilket hon gjorde som 95åring. Gissar att det innebär att det aldrig är för sent … vilket påminner mig att jag ändå kanske ska skicka ett meddelande till Don Johnson. Vem vet? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *