I all sin enkelhet …

Lite smått träningsvärk denna söndag och passar på att gosa ner mig under täcket innan jag måste iväg.

Igår hade jag Magdalena och Ann-Louise på lite enkel middag här hemma och det blev en mysig lördag kväll med kvinnor som lyfter varandra.

Hade köpt små mini askar med handgjorda chokladpraliner med Alla Hjärtans dag tema till mina två gäster. Ann-Louise ska till Australien den dagen med bland annat sin pojkvän (inte alls avis :) så hon får ta med sig de på flygresan :)

Glömde så klart att fota maten som min dotter engagerade sig i och väninnorna men mysigt hade vi.

Idag hade jag verkligen velat ligga kvar i sängen då det regnar ute och är en riktig ”sitta inne väder” men ska iväg och jobba 13-19 så ska nu gosa ner mig under täcket en stund och njuta åtminstone ett par timmar innan det är dags …

Önskar dig en underbar söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *