Tips på Alla Hjärtans dag presenter till din fd …

För några dagar sedan skrev jag om idén ett katthem hem för att kunna sterilisera fler hemlösa katter. För 50 dollar får du möjligheten att döpa en steriliserad katt efter din fd.

En rätt så gullig idé med glimten i ögat som ändå bidrar med något gott men nu har en djurpark har gått ut med att du kan döpa en av kackerlackorna med namnet på ditt ex. Inte lika gulligt kan jag tycka men HÄR kan du läsa mer om detta ifall att du vill ge din fd en ovanlig present.

Jag kan lugna mina ex att inga kackerlackor kommer att gå runt med en lapp med deras namn på :)

Ska tilläggas att jag hade aldrig gett namnet Alex till just en kackerlacka då det är namnet på min första kärlek i Italien. Det räckte att våra ögon möttes den där sommaren vid adriatiska havet när jag var 17 och det var kärlek vid första ögonkastet om man nu tror på det. Jag har åtminstone fått uppleva det och det var en otrolig häftig upplevelse <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *