En sådan dag då mycket känns extra tungt …

En natt utan knappast någon sömn … likt en knarkare gick jag och letade efter sömntabletter men alla är slut förutom Atarax som inte fungerar på mig trots att jag tog flera stycken igår. Mailat för att få några utskrivna för sömnen är viktig för att klara den vakna dagen med alla dess måsten.

Stressande tankar som bara biter sig fast och påverkar natten, den tiden på dagen då hjärnan ska få ha möjligheten att bearbeta dagen på ett lugnt sätt … inte min.

I fredags kände jag mig glad över vissa besked och kände i det som hade bestämts en förhoppning för framtiden, idag istället mår jag som jag inte förtjänar.

Skulle ta en liten middag med besök på Röda Kvarn med en fd kollega här i Borås ikväll då en italiensk film visas men nix, ligger redan i myskläder i sängen och gäspar med trötta ögon. Även om det lät väldigt trevligt så har jag ingen ork…

Denna tisdag får helt enkelt vara en sådan dag då livet känns lite orättvist samtidigt som tröttheten förstärker tyvärr den där känslan.

Hade nog behövt en vitamindos av min 17årig yngre väninna som alltid lyckas med konsten att få mig att skratta!

Hon vill att jag (trots att jag inte har uttalat ett sådant mål i livet) ska finna kärleken så att jag kan få de där roliga bitarna som ett bra förhållande kan lyckas ge i form av roliga äventyr, resor, sitta och prata in i småtimmarna om livet och framtiden samtidigt som han ska ge mig den där tryggheten som hon vet jag behöver efter allt jag har gått igenom i livet. Inte lite begärt av mig som aldrig blir kär och av den stackaren som ska lyckas med konsten att få mig att bli kär med ett rad krav :) Kan en matematiker räkna ut den sannolikheten?

De borde satsas på en ”Love is blind” för oss 45-55 år för alla liknande program är för 20-30 åringar eller typ Hotel Romantik för 70-80 … Det finns trots allt en kategori kvinnor och män mellan dessa perioder i livet :) Kanske inte enklare att få den kategorin att gifta sig efter bara 1 månad dock så där fallerar nog idén med programmet.

(Bilden nedan är från i somras i Marbella)

Min dotter har tom. lagat bannbiffar med potatis och serveredade mig en liten mini portion här i sängen, det kallar jag kärlek <3

Hon ser att mamma behöver lite omtanke idag och så håller jag tummar för en natt med sömn, ett sådant grundläggande behov som alla som har sömnproblem får brottas med. La mig redan i sängen vid 18, somnade nog 30 minuter men nu blir det intressant att se om jag lyckas med kosten att sova denna natt… Telefonen är på ljudlös och dags för mig att blunda och hoppas :)

2 thoughts on “En sådan dag då mycket känns extra tungt …

  1. Vill tipsa om dessa tabletter som funkar otroligt bra för väldigt många, även mig. Kan vara värt testa, tror du får sova gott :)
    sleepysgummies.com

    1. Hej f.d sömnlös :)
      Aka definitivt testa men om de innehåller melatonin har jag även provat diverse olika tabletter med just det men fy skam den som ger sig. Ska googla och beställa pronto, tack för tipset och hoppas kunna få titulera mig f.d sömnlös också inom en snar framtid :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *