Alla hjärtans dag vendetta …

Det finns en mängd olika sätt för att få in pengar till välgörande ändamål.

Ett ställe i New Jersey erbjuder dig möjligheten att döpa en av deras steriliserade hemlösa katter med namnet på din fd pojkvän/flickvän. En unik och ganska rolig initiativ som föds för att supporta de djuren som inte har ett hem med målet att öka möjligheten att sterilisera fler hemlösa katter. Kostnaden: 50 dollar.

Detta unika erbjudande som du kan bland annat läsa om HÄR sker just före Alla Hjärtans dag (vilket blir lite extra kul i sammanhanget) och förfrågningar har redan inkommit. ”Många människor verkar dra den symboliken att deras fd inte borde få möjligheten att reproducera sig” skriver de som står bakom initiativet. Haha!

Personligen valde jag för typ 17 år sedan att istället hylla min första one night stand genom att döpa min dåvarande hund efter honom. Ingen syrlig vendetta men istället en hyllning <3

Kanske det katthem och hundstallet borde erbjuda om inte sterilisering? Döp en hemlös hund/katt efter din första one night stand?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *