Jag har misophonia …

Log när jag såg detta inlägg på instagram för trots att jag aldrig hade hört begreppet ”misophonia” tidigare var igenkänningen hög när jag läste vad begreppet står för.

Jag skulle inte dra det till den spets att jag blir arg men kan helt klart bli irriterad när någon smaskar (när personen äter) eller andas på ett onaturligt och högt sätt. Haha!

HÄR kan du läsa mer om det och jag har väl en light variant av det :)

En man jag tidigare träffade smaskade när han åt framförallt godis och chips på ett sätt som definitivt irriterade mig och trots att jag försökte att inte fokusera på det var den en omöjlig uppgift så ja, jag lider nog av misophonia och om du som är den mannen läser detta så har du nu förklaringen till min irritation :)

Att äta med öppen mun, slicka sig på fingrar när man äter … usch!

Enkel vett och etikett om man frågar mig … det ska inte låta något och maten ska inte synas när den väl är i munnen och servetter finns för att torka av sig på fingrarna. Hur svårt kan det liksom vara? :)

Ni kanske förstår varför jag lever singellivet :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *