Nedräkning och andning …

Snart är det Jul … igen :) Jag har snart firat 52 julafton, ingen dålig statistik …

Nu börjar snart nedräkningen till den där dagen som så många längtar efter och visst är det mysigt med Juldekorationer men framförallt tycker jag att det är mörkret ute och ljusen inne som skapar den där myskänslan om att gosa in sig i sitt eget hem (även om jag är väldigt mycket kapabel till detta året om :)

Det är liksom legitimt att vilja vara hemma och njuta av denna tid med tacksamhet för att kunna få vara inne i värmen.

Igår eftermiddag tog Nicole och jag upp granen och började klä den lite lätt i all sin guldhet för hos mig kommer inget rött in gällande Juldekorationer/ inredning. Rött gillar jag bara på rosor (gillar dock vita bäst) och kläder.

Undra om min lillasyster har börjat Julpynta, något jag får reda på om bara ett par dagar …

Har hämtat ut min medicin för min brist på B12 och tagit första tabletten …

Log lite för mig själv när jag läste en intervju med supermodellen från 90 talet Linda Evangelista, idag 58 år. Hon berättar i intervjun att hon inte längre vill dejta då hon orkar inte ens när en man andas. Haha! Man behöver inte vara en fd supermodell för att känna igen sig något i de orden :)

Har bott själv (med Nicole) i snart 17-18 år och ser inte riktigt framför mig att jag skulle vilja höra någon andas bredvid mig varje kväll år efter år :) men hoppas så klart att få äta upp denna tron …

Snart kommer Nicole från jobbet och hon störs nog av att jag andas, haha!

När jag var på blixt besök i Stockholm häromdagen och passerade detta hotel på väg från stationen kunde jag inte annat än att små le då det är ett hotel jag förknippar med ett speciellt lite udda minne. Ganska häftigt det där med associationer av alla dess former.

Önskar dig en mysig tisdag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *