AI och packning …

Idag bjöds vi lärare in på en otroligt intressant föreläsning om AI som min fd. kollega Erik Winerö från Lerums gymnasium höll i då han forskar om att förstå och utveckla hur artificiell teknik och system påverkar bedömning och examinationer i skolan.

Kan vi lita på inlämningar inom skolans värld och hur fungerar egentligen AI? HÄR kan du läsa en av de många artiklarna om pålitligheten kring den skrivna uppgiften och hur den fungerar. Ett verktyg för inlärning och undervisning eller en möjlighet till fusk?

1,5 h som bara flög iväg och titta gärna på DETTA klipp för att se hur AI jobbar.

Efter det bjöds vi på lunch för att sedan sitta i olika grupper och diskutera det vi hade fått lära oss från förmiddagens föreläsningen.

Nu är jag dock hemma, har inpackning i håret och har nästan packat färdigt. Imorgon åker jag 4 dagar till Italien och då jag endast ska ha handbagage och det är snart Jul finns inte mycket plats för mina kläder :) Självklart måste och vill moster Michela komma med några små julklappar till mina syskonbarn som jag senast såg i slutet på april och så klarar jag mig på två jeans och 3 tröjor <3

Förresten är det bara jag som ogillar den här typen av snören på paket? Hade inget annat här hemma tyvärr för annars tycker jag att det ska vara breda band i siden. Förpackningen är viktig men i detta fall är mottagarna barn och gissar att snören är minst viktiga i sammanhanget :)

Vill du följa med till Bologna kan du göra detta genom att följa mina stories på min instagram @michelacastellari <3

2 thoughts on “AI och packning …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *