När utbudet minskar och åldern ökar …

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Åhléns

Vilket väder vi har denna soliga söndag i Borås <3

Igår var det dags för lite tjejträff … Min väninna Linda som annars bor i Göteborg kom hem till mig vid 14 så vi öppnade en flaska vin och satte oss och prata om klassiska ”allt och inget” …

Vågade denna (i mina ögon) läckra bodyn igår som går självklart inte att kombinera med en kort kjol men håller sig inom ramarna med ett par svarta byxor.

Så mysigt när våra två andra väninnor kom vid 18.30 med lite bubbel för att prata och fnittra lite här hemma och för att sedan gå ut och ta en halv mumsig pizza på Vinci (som alltid mycket trevlig personal). Så intressant att fundera över vad som gör en lyckad kväll rolig, busig, flörtig och sådär minnesbar som sist.

Här i Borås är självklart utbudet något begränsat gällande ställen att gå till. Är man i Göteborg kan man bara söka sig vidare till nästa ställe och fortsätta så tills man hittar rätt men i småstäder finns inte riktigt samma möjlighet. Är fredagar bättre än lördagar för oss som är plus 45 och lite till :)?

Vi pratade just om att utbudet i Borås har minskat med åren och vi har blivit äldre :) Ingen bra kombination … Vi gick dock och la oss först vid ca 2 tiden för att vakna när min dotter kom hem och för att sedan vakna tidigt så lite söndagstrött idag trots att jag drack bubbelvatten mestadels ute. Är så törstig på vatten på kvällarna, så mycket att jag tom. har googlat om det kan vara en symptom till något :)

Linda har nu åkt hem till Göteborg efter att vi har suttit och tittat på alla erbjudanden som finns nu på nätet. På Åhléns HÄR har de upp till 50% rabatt på viss sortiment och idag 25% på smink. Du måste in och titta för det gäller att passa på gällande de varor som man kanske ändå behöver och de julklappar som du ändå hade tänkt köpa <3

Genomtänkta köp är och inte bara för att dock … <3

Önskar dig en fantastisk söndag och jag tillbringar min i mjukis <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *