Den där känslan …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko

Den där känslan när håret är fixat hos Antonio Axu

Säger som min väninna Mikaela … skulle klara mig på få kläder och utan smink men aldrig utan hår och utan botox :) Det är sagt med glimten i ögat men även med en viss dos sanning …

Nya extensions hos bästa Antonio Axu och nej, ni får inte se någon före bild, haha! Det räcker att vissa få har fått se mig i avskalad format :) Babis tycker att jag ser yngre ut utan extensions medan jag själv tycker motsatsen … Jag har italienskt lite tjockare hår som min dotter har ärvt från mig som lätt blir lite frizzigt men hellre det än tunt hår.

Minns att jag hade en kund förresten (när jag hade butik) som bokade alltid tid hos Antonio vart femte månad för att just han skulle klippa, färga och styla hennes hår och ja, jag förstår henne <3

Vissa personer har den där känslan som tillsammans med en inlärd teknik gör att man får den där wow känslan åtminstone när man kommer ut därifrån …

WOW känsla även gällande salongen som är så otroligt smakufullt inrätt. Älskar hur färgerna går ihop och skapar tillsammans med inredningen den där lyxiga känslan som är trevligt att möta och uppleva när man sätter sig i en frisörstol.

Att ha minst en bild på sig själv tror jag är något av oss födda som skorpioner delar, eller? :)

Bor du eller är du i Stockholm måste du förresten testa den otroligt goda poke bowl från Ichiro på Kommendörsgatan 28 på Östermalm, bara några meter från salongen. Perfekt att trycka i mig en lax bowl medan håret blev fixat.

När Antonio tvättade mitt hår använde han sin balsam för repair hair så nu har jag klickat hem shampoo och balsam tillsammans med hans värmeskydd som jag tidigare har använt. Tyckte nämligen att håret kändes så mjukt efter det där balsamet så måste testa den igen …

HÄR hittar du dessa ljuvliga svensktillverkade produkter.

Nu är denna italienska donna mer än nöjd <3

Hoppas du njuter av en skön fredag <3 Själv lyssnar jag och sjunger med på DENNA låt och andra romantiska ballader .. Självplågeri att lyssna på sådan musik när man är singel? :) Ska jag gå över till country musik (som jag förvisso gillar) eller till min systers favoritlåt ”I Will survive”? :)

Om 5 dagar får jag äntligen träffa henne <3

4 thoughts on “Den där känslan …

 1. Dra mig baklänges vad snygg du är!
  Singel? Omöjligt om det inte är ett självvalt valt eller så finns där en viss rädsla som gör att du väljer att inte. Du om någon vet sånt redan men tycker att du är så vacker och har alltid tyckt.

 2. Älskar hans produkter och vilken driven person han är! Lyssnade på en intervju med honom för några år sedan och det är en sådan man minns. Visste inte att du gjorde håret hos honom men det kanske du har skrivit tidigare om. Trevlig helg vackra kvinna!

  1. Ja, hans produkter är grymma och jag använder bara hans och de från Joico <3
   Har hört talats av en väninna som jobbade på radion om troligtvis samma intervju men har inte lyssnat på den. Får göra det...
   Tack detsamma snälla <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *