Snart på en klinik nära dig …

Inga croissant eller café au lait till frukost tyvärr men bryggkaffe och samtal med Babis denna morgon. Ingen Louvre att besöka och inte heller någon glittrig Eiffeltorn att beskåda men hemma i småstaden där jag njuter av en sådan där lugn helg i november utan några små eller stora måsten.

Nicole har jobbat till 16 och ska iväg med kompisar för att se en fotbollsmatch medan jag själv ska snart ta ett bad och se årets första julfilm.

Idag vid 13 tiden gick jag till min väninna Ann-Louise på Klinik Villastan HÄR för att injicera lite botox framförallt runt ögonen. Äldre blir jag ändå men tar gärna bort de där små påminnelserna om detta …

Följ gärna Klinik Villastan på instagram @klinikvillastan för snart kommer där ett erbjudande som du som gillar behandlingar nog gärna uppskattar och nej de gör inte bara botox.

Du kan bläddra i deras meny på deras hemsida och är nästan säker att du kommer att hitta där något som tilltalar dig.

Nu ska jag njuta av de där filmerna med en massa snö, tomtar som ifrågasatts men som visar sig finnas i verkligheten i slutet på filmen och historier om att älska och visa uppskattning till och mot varandra för visst behöver vi ibland bli påminda om allt det självklara som dock inte alltid är självklart och som gör oss människor mänskliga varelser <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *