Black Friday erbjudanden …

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för NordicFeel, Lyko och Bangerhead

Slutet på november är ofta förknippad med konsumenternas möjlighet att köpa sina första julklappar till bättre priser iom. Black Friday som sedan inte längre håller sig till fredagen men varar hela helgen, till att det har blivit Black Week och nu även Black Month.

Något överdrivet då det är svårt för butiker att konkurrera med detta men för vi konsumenter uppskattar sjävklart att betala mindre för något vi vill ha oavsett om det är till oss eller till någon annan.

NordicFeel har de tom. Black Month med hela 30% rabatt på massor av skönhetsprodukter så klicka HÄR för att komma till deras underbara erbjudanden.

Lyko, klicka HÄR har du 50% på Lancome men 10-30% även på alla andra produkter … Titta in på märket Smuuti Skin på just Lyko, helt underbara produkter i ljuvliga fäger och förpackningar. Mina hårprodukter från Joico och från Antonio Axu finns också HÄR till rabatterade priser.

Bangerhead HÄR finner du också en mängd olika skönhetsprodukter av diverse olika märken …

Lite lustigt att den där Black Friday präglar mer än bara den fredagen som det borde vara men så vill alla att vi ska handla just hos de och därför vill alla vara först :) Som konsument är det bara att gå in på dessa sidor och shoppa till billigare priser men tänk efter före … Köp inte bara för att det är billigare, köp genomtänkt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *