Är du en Netflix cheater?

Kanske totalt ointressant men kan tycka att statistik kan vara rätt så underhållande och kanske säger en hel del om oss människor och det samhället vi lever i. Har du hört om uttrycket ”Netflix cheating”?

Om inte kan du läsa förklaringen till detta uttryck här nedan och antingen känner du igen dig eller så tycker du att det låter helt ”dumt” att låtsas inte ha sett fortsättningen på en serie när man har lovat att titta på den tillsammans.

Jag tror faktiskt att jag har gjort mig skyldig till detta vid något tillfälle även om jag inte minns vilken serie det handlade om.

Minns däremot ett tillfälle för ca 25 år sedan då jag tackade ja till att gå på bio med en kille och se en film jag redan hade sett. Minns även att det var en action/thriller och att jag förutsåg hur filmen skulle sluta (inte konstigt då jag redan hade sett den) vilket imponerade lite på mitt sällskap :)

Min dotter är på bio med sin lilla kusin Greta medan jag själv ska börja titta på en ny true crime dokumentär. Väntar bara på att Molly ska snart hoppa och lägga sig på mina ben <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *