I väntan på de förutsägbara Julfilmerna …

Fick upp den här bilden från november 2015 och bara att konstatera att jag då sålde de snyggaste vinterjackorna i Borås (enligt min personliga smak iaf) och nej, de var inte billiga men å andra sidan tog jag bara in 2-3 av varje så man var rätt så ensam om den vilket jag tycker är viktigt för den exklusiva känslan.

Apropå jackor var min dotter ute i Göteborg igår, hon tappade sin bricka till garderoben vilken någon annan hittade och tog beslutet att hämta ut hennes kappa och behålla den. Hon var och är riktigt ledsen över detta och håller självklart tummarna att de ska ringa och säga att de har hittat den men den sannolikheten är väl tyvärr minimal …

Ska på bio ikväll med min dotter och se den filmen som nämns som årets film, baserad på en sann historia … HÄR trailern.

Definitivt ingen romantisk film ikväll men överlag nu när Halloween är över kommer snart alla Julfilmerna där den rika kvinna återvänder till familjens hemby för att tillbringa julen där, hon fastnar någonstans i snön (med bil eller annan fordon) och blir räddad av mannen som kommer att rädda byn från konkurs eller annat. Känner ni igen temat? :)

2 thoughts on “I väntan på de förutsägbara Julfilmerna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *