Åtta år här …

Hemkommen från en fika med min fd kollega Lotta och sitter just nu och tittar på första säsongen av ”True detective” som jag av någon märklig anledning inte redan har sett trots att den är några år gammal.

Vilket fantastiskt väder vi har haft idag till skillnad från lördagens minst sagt regniga sådan. När fönstren är rena är det ljuvligt när solen tittar in i hemmet…

Nicole och jag har bott här sedan lägenheterna stod klara för inflyttning i november 2015 och har alltid trivts i vårt boende och ännu mer efter vi lät måla om Nicoles sovrum och vardagsrum i en nyans av beige som jag tycker är den snyggaste jag har sett …

Trots att jag trivs känner jag ibland för att byta kapitel så som jag en gång gjorde när jag för snart 32 år sedan flyttade till Borås från Italien. Misstänker att flera än jag delar den där känslan om att göra något även om jag inte riktigt vet vad det där något innefattar.

Jag slits helt enkelt mellan olika önskningar och är nog lite rädd för att stagnera, springa runt i den där berömda ekorrhjulet, bli för bekväm men å andra sidan är val förenade med vissa förutsättningar och hamstrar tycker jag trots allt är rätt så söta …

Ser du de där två ugglorna på bilden ovan och undrar varför de tillhör inredningen hos en snart 52 årig kvinna så är svaret att jag tycker att de är otroligt söta och är förknippade även med minnen.

Nåväl, fläkten i köket borde bytas ut till en mörkare sådan ser jag nu på bilden nedan och sladden till lampan ska jag rätta till pronto men trots allt jag skulle vilja förändra eller inte i mitt liv och trots att vi alla har rätten till våra egna känslor kring vårt liv är jag tacksam för att ha ett hem som är min lilla borg. I en värld där människor tvingas fly från sina hem för att undvika bombningar är det en lyx som inte är given för alla.

Glömde att det är inte bara Nicole och jag som bor här för den här lilla prinsessa är ju trots allt hon som ser till att dammsugaren står fram mer eller mindre hela tiden men tror inte att hon skulle uppskatta att bli av med sin vackra päls …

Nu ska jag titta vidare på Matthew McConaughey och Woody Harrelson samt önskar dig en ljuvlig söndag kväll <3

6 thoughts on “Åtta år här …

 1. Hej
  Jag var en av de förra köparna från din webbshop och nu är du tillbaka!
  Hur fantastiskt är inte detta!!!
  Ditt hem är otroligt vackert.Genomtänkt och full av harmoni.
  Tur att du kom till Sverige….vi behöver stil och klass.
  Allt gott…

  1. Vad roligt Charlotte att du har varit kund när jag hade butik/webbshop, hoppas att du då blev nöjd med dina köp för visst är det underbart med kläder även om jag går oftast runt i jeans och tröja/skjorta …
   Tack snälla, har gjort lite om, låtit måla om och gillar min lilla borg även om jag ibland slits mellan någon önskan om att flytta till min Montana, ett ställe jag inte ens har besökt :)
   Allt gott även till dig snälla …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *