Från en fika till ett glas vin …

Idag efter jobbet tog jag bussen till Göteborg och då jag var där med goda marginaler (gillar inte att komma sent) satte jag mig och tog en fika på Mr Cake som jag aldrig tidigare har besökt trots att kafét har funnits i några år och trots att jag gillar sötsaker :)

Alltid intressant att titta på folk …

Kl 18 hade jag tid hos en läkare och då läkarmottagningen låg vid Stenpiren var det där jag mötte upp Linda för ett glas i baren på Hotel Comfort innan jag åkte hem till Borås. Mysigt med en spontan träff en enkel tisdag kväll <3

Nicole hämtade mig på stationen och hemma väntade doftade nybakna bullar då min dotter hade fått feeling på att baka. Älskar när hon får sådana feelings … Kunde inte låta bli att äta en innan de skulle frysas. Så otroligt goda och finns inte mycket som slår en god kanelbulle …

Nu är det dags att sova mätt efter de där sockriga frestelserna jag har ibland svårt att avstå :)

2 thoughts on “Från en fika till ett glas vin …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *