Beckham och kanelbullens dag …

Sitter och tittar på David Beckham dokumentären som har premiär idag på Netflix. Har tittat på ett avsnitt och tycker att den är sådär underbar i den kärlek den visar upp, både till fotbollen men även till sin fru och familj. Det hatet han har fått uppleva men även den kärleken han sedan vann tillbaka av sina fans.

Underbart att höra hur han åkte bil i 2 timmar bara för att få träffa Victoria i 20 minuter. Det påminner lite om när morfar åkte motorcykel från Norrköping till Borås bara för att träffa mormor som bodde just här. Män som skiljer sig i vilken fordon de åkte i men som ändå investerade tid för att träffa sin käraste.

I en värld som präglas av konsumtion, där partner byts lätt ut gillar jag lite extra de där männen och kvinnor som väljer varandra på riktigt. Har nog en romantisk sida trots min cynism till kärlek och blev själv lite förvånad när jag ”smälte” av att höra när de kallar varandra för pojkvän/flickvän. Vet knappast själv när jag använde de begreppen i eget syfte …och även om jag inte riktigt har tyckt att han har varit så snygg som många andra tyckte så har jag nog ändrat mig lite på den fronten :)

Gick till gymmet idag men lite tråkigt att de håller på och bygger om det. Bytte gym för att få ha tillgång till det stora luftiga gymmet som Arena Fitness var innan men nu känns det som att den krymper ihop med vissa maskiner som är halvtrasiga och så gillar jag inte placeringen på löpbanden :) Hoppas att det är bara en övergående period då de har bytt ägare och att jag inte behöver ångra mitt val av byte … Lite trött på att ångra mycket :)

Vil avsluta med att visa ett meddelande jag fick via DM av en av min dotters väninnor i lördags. Jag har sagt det förut men är så oerhört tacksam för alla fina tjejer/väninnor min dotter har <3

Nu ska jag titta vidare på Beckham och önskar dig en underbar kväll och kanske sitter du och njuter av en god kanelbulle idag på kanelbullens dag? Själv åt jag bara 1/2 som de bjöd på jobbet men ångrar att jag inte köpte en riktig god sådan att ha nu framför Netflix :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *