De där tandläkarbesöken …

En lagning i tanden hade gått av för 10 dagar sedan så bokade tid hos min bästa tandläkare Per Erlandsson här i Borås för att få fixa till det. Hans mottagning ligger vid Pinocchio statyn, samma ingång som Nordic Wellness.

Jag har inte emot sprutor och en massa annat men det är något speciellt med att sätta sig i den där stolen och rädslan att tandläkaren ska komma åt någon nerv. Tycker även att det är lite underhållande att överdriva den där reaktionen så att kanske någon tycker lite synd om mig som ska utsättas för detta. Lyckades för fick ändå några kramar på jobbet, haha!

Var där i dit för att få en stesolid. Jag älskar den där tabletten som får dig att slappna av så nöjet med besöket är typ den lila tabletten. Fick även en bedövningsspruta som knappast kändes och så var det dags för det där borrandet men allt gick så bra det kunde göra. Kände inget, skämtade med Per och tandsköterskan och voilá så kunde jag lämna mottagningen med en lagad tand, lite fattigare men även lite lagom lullig :)

Det där försvarsmekanismen att gå tillbaka till tidigare utvecklingsstadier kallas för regression och den strategin använde jag just för att skydda mig lite… Min egna dotter när jag beklagade mig mest på skämt sa just ”du beter dig som en bebis mamma” och det är just vad regression handlar om :)

Ligger i sängen och ska nu sätta igång en ny serie för att somna i tid då jag vill till gymmet imorgon innan jobbet. Mitt mål :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *