Min helg i bilder …

Gymmet på lördag morgon …

… efter att kvällen innan ha haft en mysig AW med Theresa på Vinci.

Log när en italienare frågade på DM ”vad f-n är det på den pizzan?” (på italienska dock :) efter att ha sett bilden jag la ut på min instagram (se nedan) för ja, även om god så är det definitivt inte någon italiensk pizza i den bemärkelsen.

Det som är trevligt på Vinci förutom alltid den trevliga personalen är att det är alltid mycket folk där. Finns nog inget tråkigare än att sätta sig på en restaurang där inga andra gäster finns. Är jag väl ute då vill jag gärna se lite folk, eller hur tänker du?

Ännu mer mat för på lördag tog jag en sen lunch med Ann-Louise och Theresa på Köket. Inte så mycket folk vid den tiden (runt 14) men god mat och ett trevligt ställe jag gärna går tillbaka till.

Det blev helt enkelt mycket mat den här helgen vilket hör inte till vanligheterna men gott var det :)

Söndag och sol = promenad på Pickesjön med Ann-louise.

Hade på mig t-shirt och två långärmade tröjor samt västen då jag trodde att det skulle vara lite kyligare än vad det faktiskt var. Vilket fint väder vi har haft den här oktober helgen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *