En enkel solig lördag …

Vilket fantastiskt väder vi bjöds på igår <3

Åkte till mitt lilla paradis och bara njöt av naturen … och solen …

När jag gick på den lilla stigen mot sjön fick jag sådana flashbacks från tiden jag var liten. Varje sommar besökte vi nämligen mina morföräldrar i sin sommarstuga och det var här vi badade som barn. Det är en speciell känsla att kastas tillbaka i tiden och det är just vissa miljöer, dofter eller ljud som kan framkalla det. Igår kände jag just den känslan om att jag tyckte att det var lite av ett äventyr att gå på den lilla stigen där mormor en gång hade tom. blivit ormbiten …

Innan jag åkte dit körde jag först tre förväntansfulla tjejer till Landvetter då de lämnade Sverige för 8 dagar i Marbella.

Nicoles kompis Tindra hade köpt blommor till mig, hur gulligt som helst, TACK!

De landade strax före 21, att ta sig till lägenheten tar ca 45 min men på kvällen var de redan ute och festade, haha! Helt rätt och imorse fick jag ett SMS av min dotter att hon hade tagit på sig rollen att gå ut och fixa frukosten vilket hon ångrade idag :)

Imorse tog jag kaffe med Babis och gänget och satt där en timma innan jag begav mig till gymmet och nu ska jag fortsätta söndagen med att städa, tvätta och kolla på fixa vissa saker som jag ligger lite efter med. Mellan allt ska jag dock även hinna med att titta på den intressanta dokumentären på Kalla Fakta ”Inlåst” om Uber chauffören som våldtog flera tjejer och som fick fortsätta jobba under pågående utredning.

Även om jag bara har tittat på 30 minuter av den ännu så är det en intressant frågeställning.

Hoppas ni njuter av en skön och intressant söndag trots att solen idag är borta åtminstone här i Borås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *