GRATTIS NICOLE, 21 år !!!

För 22 år sedan satt jag som många andra fastklistrad framför teven och minns att jag tänkte tanken att jag aldrig skulle sätta något barn till världen.

Exakt på dagen ett år senare gjorde jag just det jag sa att jag inte skulle göra. Att aldrig säga aldrig fick ett nytt innebörd och hon kom 4 dagar senare än ”planerat” just för att påminna mig om just det.

Hon var faktiskt min tredje graviditet, min tredje gången gillt. Fick nämligen 2 missfall före henne i tidigt stadium och tankarna började då snurra ”tänk om” jag inte kan … Hon har fått höra under åren att om hon inte hade ”kommit” så hade jag nog köpt en häst. Det var mitt plan B :) men istället föddes hon kl. 21.29 den 11/9-2002 på BB i Borås med 10 personer i rummet.

Minns att tårarna kom mellan värkarna för jag kände att min mormor och min hund Jack var med mig trots att de var i himlen. Kanske var det så eller så berodde det av att jag hade nog fått i mig lite god smärtlindring :) men oavsett vad kände jag starkt deras närvaro.

Det där kaffet med smörgås som alla som har förlöst barn alltid pratar om som det godaste de har fått fick jag inte heller uppleva då jag fick opereras direkt efteråt men vad gör allt det när hon idag fyller hela 21 år!!!

Jag är kanske inte den mest klassiska mamma som bakar bullar men är också medveten att bullar kan man köpa och att hon har alltid fått det viktigaste: kärlek <3

Åren har gått från bilderna ovan, smilgropen finns kvar och ögonen fortsätter glittra på henne när hon får göra det hon älskar mest: resa och planera resor.

Just nu är hon i Marbella med två vänner och njuter av sol, bad, vänskap. Tjejerna hade gjort så gulligt för henne denna morgon med ljus, ballonger, donuts till frukost … Hon blev verkligen firad så som man önskar och hennes SMS ”Blev så glad för mina presenter idag” blev det där kvittot på att hon är mer än nöjd över hur dagen påbörjade. Självklart ringde jag och väckte henne vid 7.30 för att sjunga ”Tanti auguri a te” :) Den traditionen håller jag hårt i trots att ingen ser fram emot att genomlida min sångröst :)

Och den här bilden la hon precis ut så här har vi en 21åring som just nu njuter av sin födelsedag <3

GRATTIS till min dotter … det blev ingen häst men så ska man aldrig säga aldrig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *