Nicole SNART 21 år !!!

Den här veckan har jag börjat mina kurser i psykologi och det är alltid så spännande att få träffa sina ”elever”.

Om jag tidigare hade 16-18 åringar så är det numera (sedan förra augusti) vuxna människor som sitter på andra sidan bänken och lyssnar på när jag försöker mig på konsten att undervisa i det där ämnet som jag älskar att prata om och som jag personligen dagligen ”brottas” med: psykologi <3

Magsäcken stängde igen sig i onsdags så har typ gått ner 1 kg på 2 dagar och det fascinerar mig hur kroppen reagerar fysiskt när det är jobbigt psykiskt. Att allt hänger ihop är väl inget nytt men ibland påminns vi lite extra om det.

En väldigt glad tjej är min dotter som på måndag fyller 21 år !!! Hon firade förra helgen med några vänner och igår kväll bjöd hon tre andra på middag här hemma. Hon älskar till skillnad från mig att laga mat och gjorde en riktig god pasta ”vodka pasta utan vodka”, haha! Lite mer hälsosam än originalreceptet helt enkelt :) och då det blev kvar så behöver jag inte fundera på vad jag ska äta idag :)

Av skratten att döma hade de en väldigt trevlig kväll medan jag själv blev hänvisad till mitt rum, haha! Som vanligt :)

Vid lunch ska jag köra henne och 2 kompisar till flygplatsen då de ska åka 8 dagar till Marbella (eller Marbs som hon kallar det :). Fick därför fira henne imorse med tårta och paket <3

Om solen skiner vid 14 ska jag nog stanna på en av mina två favoritsjöar här i Borås och våga mig på en dopp så håller tummarna för att den här helgen ger oss sol, det behöver vi verkligen <3

4 thoughts on “Nicole SNART 21 år !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *