Årets kräftskiva på Sölje Herrgård …

Hemkommen från en helt ljuvlig helg på fantastiska Sölje Herrgård HÄR dit ca 75 personer var inbjudna av Johan Petré för att gemensamt delta i årets kräftskiva.

Helgen började dock redan på fredag då majoriteten av gästerna kom för att checka in antingen på campingen eller på herrgården. Vi fick nyckel, lakan och handdukar till en mysig stuga med en helt underbar utsikt.

Sölje Herrgård, så otroligt vackert!

Vid 20 tiden var det grillafton på Sölje och alltid spännande att komma till en miljö där man inte känner någon (förutom Linda som var med mig) och så många helt underbara människor vi fick möjligheten att sitta och prata med.

God grillbuffé, härlig karaoke och ett gäng människor som hade samlats för att ha en rolig helg ihop.

När klockan kanske var runt 23-23.30 gick vill till vinkällaren på gården och där bjöds det på musik och dans! Så bra musik och en sådan feststämning! Alla dansade på detta lilla utrymme och hade bara fantastiskt kul ihop. Bilden nedan tog jag när vi kom tillbaka till campingen mitt i natten som ett litet bevis på att jag inte direkt hade stått stilla, haha!

Tvättade de direkt när jag kom hem idag och vinfläckarna gick bort tack och lov :)

Dagen efter var det gemensam frukost satte vi oss på gården och bara njöt av det vackra vädret för att sedan bli hämtade av Johan och hans traktor :)

Självklart spelande han bra musik medan han tog oss ner till bryggan där lunchen väntade.

Så otroligt fint och ska du gifta dig, ha en fest, en konferens eller vad som helst så är Sölje Herrgård en helt fantastisk plats …

Äpplen fanns det gott om på gården så paj bakades och kan bara säga att både Linda och jag tog två omgångar av den, alldeles för god för att låta bli.

Lerduveskytte fick man prova under handledning av medaljören Håkan Dahlby. Provade det för typ 11 år sedan och blev så förvånad själv att jag träffade 2-3 så ville behålla den tron att jag är grym på det :)

Bord och stolar flyttades till ladan där kräftskivan körde igång vid 20 tiden.

Hur fint som helst!!!

Johan uppmärksammade och tackade flera som har varit aktiva inom Operation Aid som han var med och startade. Gå in HÄR för att läsa vad just Du kan göra för att hjälpa till <3

Fina och varma tal för att sedan ge plats till Eddie Oliva, en italienare med stor charm som har varit inom show businessen i många år vilket märktes då han var så otrolig duktig. Han bjöd på många skratt, fina låtar men ville gömma mig när han sa att bland gästerna fanns en kvinna från Bologna och fick gå fram och ställa mig bredvid honom medan han spelade ett par låtar av Toto Cotugno som gick bort för ett par veckor sedan. Jag mimade mest, haha men teknisk sett kan jag låtsas att jag sjöng en duett med honom :)

Efter maten gick vi ner en trappa där musik spelades men trots att det fanns mycket plats var det roligaste av allt att en gammal buss fanns inomhus, rustad med party lampor och annan disko utrustning och där stod vi och dansade/hoppade så att bussen skakade. Så otroligt roligt!!!

Har du instagram finns några små klipp från helgen på min instagram @michelacastellari men för oss som var där åkte vi nog alla hem med ett leende på läpparna för den gästfriheten vi fick av Johan, hans flickvän Izabel, Johans syster Angela och Johans mamma <3 Så generöst <3

Med den här utsikten från vår stuga tackar vi alla för denna helg och verkligen oerhört trevligt att träffa på så många underbara nya människor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *