Lunch, MR resultat och tips på vin …

På jobbet är det planeringar och möten inför nästa veckas kursstarter. Jag har mina kurser i psykologi men ska även ha arbetspsykologi för blivande medicinska sekreterare på Yrkeshögskolan. Spännande med en ny kurs men även en utmaning som kräver att jag pluggar på då det är ett fält inom psykologin som jag förvisso har pluggat (har visst gått en universitetskurs som heter ”psykologi på arbetsplatsen”, 15p.) men som jag inte riktigt har haft som intresse och därför behöver jag läsa på för att lära ut :)

Idag har vi även firat min kollega (till höger) som fyllde 42 år i juni. En lunch på Viskan och vårt sällskap fick bli hennes present :) Åter GRATTIS till denna aktiva och bestämda kvinna som älskar motion och att tänka till och efter … <3

Dagens lunch visade sig vara ett gott val …

Idag ringde de från Carlanderska för att berätta vad MR visade. Inget farligt men tendinit (tror jag att han sa) så ska visst få gå till en sjukgymnast … Vanligast är att man kan få det om man tränar hårt så när han frågade om jag gör det kunde jag inte annat än att tänka ”inte min orsak” :)

Lasern på de interna åderbråcken gjordes i fredags och först idag gör det faktiskt lite ont och är varm och öm på just de behandlade områden. Lite märkligt att det kommer först nu men anledningen är troligtvis att kroppen börjar läka misstänker jag … Skönt är det iaf. inte men vad gör det när man ska på årets kräftskiva till helgen?

På Systemet rekommenderade de mig det här vinet till kommande kräftskiva. Den serveras bland annat alltid på en känd Michelin restaurang i Tokyo tillsammans med just skaldjur, sa de, ett kvitto på att den duger nog till oss på lördag :)

Ett tips till dig som kanske har funderat på något bra vitt vin till just skaldjur och med detta tips avslutar jag dagens lilla inlägg …

2 thoughts on “Lunch, MR resultat och tips på vin …

  1. Fast när du promenerar så blir det väääldigt många steg, kan väl slita på kroppen på en del antar jag.

    1. Håller med dig men när smärtan började och var som värst (för 4 år sedan) gick jag knappast något så kan inte bero på någon motion … men som han även sa, kvinnor påverkas mer av mycket pga. hormoner och den där perioden som jag själv befinner mig i fortfarande :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *