Efter laserbehandling åderbråck …

Igår vid 14 tog jag av mig bandaget från laserbehandlingen för att stänga igen några icke synliga åderbråck som troligtvis är anledningen till att mina anklar ibland svullnar upp (se tidigare inlägg) men då jag inte hade ont åkte jag till Pickesjön för att springa 4 km och gå 3.

Så otroligt underbart det är att åka dit vid 8-9 när det är så mycket syre i luften och lite folk. Bra kombination tycker jag :)

Blev lite besviken igår när jag tog bort bandaget då inga blåmärken syns på mina ben. De där blåmärken är något slags bevis över att man har gått igenom något men nix, ser ut som vanligt förutom att benen är lite svullna så klart och vissa ojämnheter som de sa är väldigt vanliga och kan vara kvar i några månader tom.

Stödstrumpor i en vecka rekommenderas, inte för att de påverkar resultaten men för att det kan vara skönt för benen. Jag hade ett par som jag köpte när jag skulle ta flyget till Thailand så tog fram de och på mig :) Herregud vad jag ser ut, haha!

Ska hämta Nicole vid 21, har tittat klart på serien ”Who is Erin Carter?” på Netflix och nu ska jag stryka jeans och vika ihop tvätten.

Söndagar är verkligen bästa dagen på veckan, vilken är din favoritdag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *