Behandling åderbråck …

Här ligger jag med benen på en massa kuddar efter dagens laserbehandling för åderbråck. Har några små synliga men det var inte dessa som togs bort men sådana som syntes på konsultationen via ultraljud.

Det stod på mina papper att jag skulle komma med sköna kläder något jag tog på ordet … Min Juicy set som jag fick av Nicole i julklapp blev alldeles perfekt <3

HÄR gjordes behandlingen/operationen och det var kärlkirurgen Johan som utförde det.

Fick först lägga mig och benen placerades i något slags hänge för att sköterskan skulle förbereda mig för vad som komma skulle. Allt var sterilt och minutiöst förberedd och sedan var jag klar för behandling.

Jag är sällan nervös vid sådana tillfällen och höll mig även då väldigt lugn vilket självklart underlättar. Först fick jag en massa små stick i benen då de sprutade in bedövningsvätskan som gör att lasern inte bränner och ska villigt erkänna att de inte var de skönaste men inte heller de mest smärtsamma jag har fått. Lasern kändes ingenting då jag var bedövad där den utfördes men när jag tittade såg det något blodigt ut så bättre att inte titta :)

Det kanske tog totalt 30 minuter och efteråt fick jag sätta mig en stund i receptionen innan det var dags att åka hem igen. Så här såg jag ut när jag lämnade och om benen ser lite svullna så finns det en anledning.

Sköterskan har nämligen virat in mig ordentligt så känner mig som en mumie … Inte den sexigaste outfiten för en fredag kväll så håller mig hemma :)

Så glad att jag fick möjligheten att göra detta redan idag så är det gjort innan mina kurser startar … Nästa helg ska jag nämligen även iväg fredag-söndag och ser så fram emot den helgen men denna blir lugn med promenader då motion är bra för cirkulationen.

Det var min lilla uppdatering om detta men mer finns att läsa på hemsidan hos Åderbråcksklinikerna. Mycket är ärftligt men vi kvinnor utsätts lite extra då vi går igenom graviditeter och hormoner som påverkar oss på olika sätt. När det gäller priset har jag inte någon aning då detta tog min privata sjukförsäkring, något jag rekommenderar att ha om man har möjlighet till det. Jag har min på If försäkring och så värt att ha en …

Nu ska jag njuta av min kväll invirad … Har helt enkelt börja praktisera BDSM och startar med bokstaven B som i bondage, haha!

4 thoughts on “Behandling åderbråck …

    1. Ingen smärta men svullnad vid ankeln och foten vilket de tror beror på just interna åderbråck … de gjorde ultraljud på benen så ärligt förstod jag inte allt och brydde mig nog inte då jag litar på att de vet vad de gör :)

  1. Skönt att det gick bra och att det inte gjorde SÅ ont med bedövningen. Tack för info, får läsa på lite nu.
    Trevlig helg!

    1. Vad jag förstår så dras de ut de som syns … men läs på och boka en konsultation, alltid bra att gå på en så får man reda på vad de kan göra och vad det kostar … Trevlig helg till dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *