Simply beige …

Många tycker att de nästan ”försvinner” i nyansen beige speciellt efter en sådan här sommar som inte har bidragit till att åtminstone jag har fått lite färg på ansiktet eller kroppen.

Trots detta älskar jag denna färg som är sådär behaglig och varm och ja, jag tycker att man kan ha denna nyans året om oavsett hur blek man är … Häromdagen efter att ha varit på Carlanderska köpte jag mig den här tröjan, lite oversize och helt underbar. Jeansen är istället från Ivy.

Häromdagen var jag även hos min väninna Ann-Louise på Klinik Villastan för lite botox och de där små sticken älskar jag :) Fick även se på när en av deras kunder tatuerade läpparna och jösses vad fint det blev. Blev faktiskt själv lite sugen och HÄR kan du läsa om det om du är nyfiken på kosmetisk tatuering.

Såg att Jennie som äger och driver Klinik Villastan med Ann-Louise fyller år idag så GRATTIS JENNIE!!! Hip hip hurrå!!!

En vacker dag här i Borås idag så tog en promenad med lite jogging på Pickesjön efter jobbet… Att gå/springa, andas frisk luft, se naturen är verkligen balsam för själen och så hoppas jag varje gång att jag ska möta något rådjur… Inbillar mig att sådana möten är tecken på att saker och ting kommer att ordna sig … Ren inbillning jag vet men ibland måste man bara få tro även utanför kyrkor.

Idag ringde de från Åderbråckskliniken om att de hade fått ett återbud och att jag kan opereras redan imorgon. Tackade ja för då har jag helgen ledig istället för att göra det det planerade datumet som var mindre bra för min del. Ser dock inte riktigt fram emot detta då jag härligt talat lyssnade lite halvt kring vad de ska göra :) Huvudsaken är att de vet och att jag åker dit :)

Nu mina vänner ska jag dammsuga och sätta igång lite tvätt här hemma … planerar för en helg med benen på en massa kuddar :)

10 thoughts on “Simply beige …

 1. Lycka till imorgon!
  Gör du det i Borås eller någon annanstans? Du får gärna berätta lite om det här när du gjort det om du vill, har själv funderat lite på det men vet ingenting.

  1. Tack snälla och självklart berättar jag när jag vet mer om vad jag ska göra, haha!
   Jag ska till Åderbråckskliniken i Göteborg så imorgon eftermiddag kommer jag att kunna skriva då jag ändå kommer att ligga i sängen med benen på en massa kuddar en hel del den här helgen …

  1. Jag har inga direkt synliga åderbråck men det är väl sådana som man inte ser som ska fixas… Har faktiskt ingen koll men frågar allt imorgon och redovisar här då :)

 2. Har opererat båda ben på Ådrakliniken i Göteborg i april. En timme och 40min båda med laser. Ingen verk och bra resultat. Så lycka till. MVH Irena.

  1. Vad skönt att höra Irena att du är nöjd … Jag måste som sagt erkänna att jag har inte riktigt koll om det är laser han ska använda. Tyckte att han sa att han skulle in med kanyler i benen men laser låter skönare :)

 3. Du är så fin jordnära ❤️ älskar tröjan villken str har du på den .Är den stor I str.
  Har mycket åderbråck och ont mycket I benen står mycket på jobbet önskar att kan få hjälp med det 😢

  1. Tack snälla för den fina komplimangen <3
   Jag köpte storlek S på tröjan ... Låter verkligen som att du har det jobbigt med dina så sök hjälp för det om du har ont.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *