Nöjd med mina REA inköp …

REOR är i full gång sedan ett par veckor och visst är det underbart som konsument att få köpa något för nästan inköpspris samtidigt som butikerna behöver de köpen för att bli av med sitt lager som bara binder pengar.

En win win på olika sätt helt enkelt. Gick ner till Jolina här i småstaden och föll för dessa denim från Hunky Dory i en mörkgrå nyans. De finns även i en mörkblå som min dotter har men som inte fanns kvar i min storlek annars hade jag nog även köpt de.

Jag har nog sedan 2-3 år haft mest denim i längden 28 men nu har jag gått över till längden 30 och 32. Snyggare tycker jag just nu iaf. med full längd. De hade flera olika storlekar kvar och att köpa en jeans för under 1000:- är ett kap tycker jag speciellt när de sitter snyggt.

Jag köpte storlek 25/32 ifall de töjer sig lite som jeans ofta gör. Min t-shirt är istället från Anine Bing och finns i den andra JolinaJoel butiken i Pallas huset.

Ni har även sett mig i min denim skjorta från Lois och den är också på halva priset! Kollade idag och 1 XS och 1S fanns kvar. Materialet är helt underbart då den faller snyggt så du måste verkligen testa den. Jag har S på min och de är inte små i storlek.

Och här är tjejerna som jobbar där idag <3

Den där lilla rackaren till vänster är min dotter så gå dit och se till att hon får jobba lite :)

Tog en lunch på Viskan med min kollega Henriette och så trevlig personal som jobbar där. Otroligt gulliga så tummen upp även till de <3

En mysig långlunch denna fredag och nu ska jag packa upp från mina 3 dagar i Danmark för att snart packa igen…

2 thoughts on “Nöjd med mina REA inköp …

    1. Du har nog en poäng i det du skriver men ett par denim är inte så spännande att fota på sidan och att fota bak det klarar jag inte när jag är själv :) Är man intresserad av exempelvis dessa denim kan man googla på märket eller gå ner till Jolina här i Borås. Sorry men inte så enkelt när man fotar ”da sola” :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *