Min alldeles personliga kopp …

För ca 5 månader sedan såg jag på instagram en tjej som gjorde underbara söta och personliga koppar som man kunde beställa med sig själv och ett husdjur om man så ville. Jag skickade direkt ett DM med en bild på mig och en på Molly.

Idag hämtade jag ut den. Mycket större än vad jag hade tänkt mig då detta är mer en skål i mitt tycke men självklart kan man dricka mycket kaffe i den :) Men hur söt som helst <3

Kan liksom inte annat än att le när jag tittar på den …

Mitt förnamn står också på den ifall någon annan blondin med en birmakatt skulle tro att det är hennes …

Mollys ögon, haha! Hon kelar ofta om inte nästan alltid och visst ser vi sådär oskyldiga ut i vitt :)

Blir nästan sugen på att gå en keramikkurs men gissar att om jag skulle försöka mig på något liknande skulle resultatet skilja sig avsevärt från originalet :)

Gick en runda runt Pickesjön för att få syre. Behövde komma ut och vara i naturen för har mest varit inomhus och på ett tåg så riktigt skönt att röra på mig lite.

Om det inte börjar regna ikväll blir det nog en runda till även då men nu tänker jag titta på Wimbledon finalen då jag satt på ett tåg när den spelades.

4 thoughts on “Min alldeles personliga kopp …

    1. Jag håller verkligen med <3
      Du får leta upp henne på instagram och skicka DM men hon är italienska och det blir en rätt så dyr kopp då frakten var inte så billig för den men värt det.
      På insta heter hon: ali.ceramiche

  1. Tack ska kolla ❤️ såg framgör mig mormor, och en till bestefar kopp, plus en var till barnbarnen! Då kul å ha sen! Är ju ett riktigt hantverk ❤️❣️❣️🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *