Den där svarta bodyn …

Hade jag bott i USA hade jag nog kunnat stämma godisbutiken jag handlade i för att de hade en lite hårdare röd godisbil vilket gjorde att en bit lagning gick sönder idag. Inte direkt de kostnader jag vill ha just nu mitt i sommaren men även en påminnelse om att inte äta godis :) På måndag får jag ringa min tandläkare här i Borås … suck …

Något som dock gör mig glad är denna body. Tycker att den är ursnygg nu till sommaren men även till hösten/vinter under en kavaj. Min dotter dissar den istället totalt men som en vän påminde mig om så tillhör hon generationen där mysdressar och höga midjor på baggyjeans är det man ska ha :)

Vi brukar faktiskt fråga varandra och nog lyssna på den andras omdöme men i det här fallet är jag ”döv” …

Och efter begäran så har jag även fotat vid sidan …

Tror att den får följa med till Marbella då den väger ingenting (har bara en kabinväska med mig) och blir perfekt till en svart kjol eller svarta byxor.

Det som är spännande med kläder är just att smaken är så olika bland oss alla och härligt att så är fallet för så tråkigt om alla gick runt och såg likadana ut <3

6 thoughts on “Den där svarta bodyn …

  1. Det är en hårfin gräns mellan läcker och smaklös, nåt att tänka på med den typen av kläder. 🙂

    1. Ja, det är nog det som min dotter tyckte men personligen tycker jag inte att den är så smaklös alls om man har byxor till den… Tycker nog att det finns toppar som verkligen har urringningar som kan vara på gränsen men jag ser nog inte riktigt helt de vissa av er ser :)

    1. Så är det men alltid lite intressant hur smaken varierar. Jag hoppas att en viss väninna gillar den då jag har köpt även till henne så håller tummarna för att hon tycker som mig och inte som andra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *