Svart outfit och 39 för 13 år sedan …

I fredags tog jag tredje vaccinet mot TBE då jag kör den snabba varianten med tre vaccin inom loppet på en månad. Den här sista stack till lite mer än övriga som knappast kändes och det är fortfarande lite ömt men så skönt att ha det gjort och känna att jag har en viss skydd nu när fästningarna och därför TBE har ökat så i år. Man undrar vilken roll de uppfyller i eko systemet …

För några inlägg sedan tipsade jag om en vit body från Zara och här ser du den i svart med en långkjol. Älskar svart även på sommaren och gräddvit på vintern.

Apropå kläder dök den här bilden upp på min Facebook sida … Är 39 år gammal (13 år sedan) och minns så väl att jag hade köpt den här klänningen i Köpenhamn … Älskade den!

Apropå Köpenhamn är det dit jag ska imorgon men den här gången ska jag besöka något nytt ställe i vackra Danmark och inte bara huvudstaden dit jag bara anländer för att åka vidare.

Och just för att jag ska iväg i 4 dagar så tillbringar jag min lördag nu med den här alldeles perfekta varelsen … <3

… i den här alldeles perfekta platsen … med det alldeles perfekta vädret för det, regn <3

Il dolce far niente

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *