Firar min semester med Wimbledon …

Hemkommen efter att ha varit ute och joggat lite efter jobbet och firar denna fredag och kommande två veckors ledighet med kaffe, en bit vit Toblerone (älskar) och Wimbledon.

Djokovic mot italienske Sinner och efter det världsettan Alcaraz mot Medvedev vilket innebär att eftermiddagen tillbringas framför teven. Kommer att tyvärr missa finalen men förhoppningsvis kan jag följa den lite via mobilen …

Inte så lätt att röra mig nu när Molly har valt att lägga sig på min arm. Katter <3

Trots att jag ”enbart” ska vara ledig 2 veckor (förutom den förra veckan) så känns det som att jag gör en massa den här sommaren.

Trodde definitivt inte att jag skulle åka till Marbella igen men vad gör jag inte när min Mikkan fyller år och vill fira sin dag just där då hon även har hyrt ett hus? Självklart vill jag vara med och fira min väninna som också har, i vanliga fall, lite ”ångest” inför de där födelsedagar som vi borde förvisso vara tacksamma för att uppleva men som även kan vara en dag då vi funderar lite för mycket kring livet. Tror mest att hon ser fram emot det just nu dock :)

Förra året hade hon en fantastisk födelsedag (då var vi båda i Marbella också) och i år trots att det ser helt annorlunda ut för oss båda ska vi allt bräcka den :) Det är målet men hjälp vad dyrt det är att flyga nu? Fick ont i magen när jag skulle boka och så har Norwegian börjat ta betalt även för en vanlig kabinväska!!! Det var allt något nytt åt fel håll, haha!

Nu ska jag fortsätta att njuta av Wimbledon <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *