Vad jag hade tagit med mig om …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

När programmet ”Robinson” var som mest populär fick åtminstone jag frågan eller funderade själv på vad jag skulle ta med mig till den berömda ön med tanke på att deltagarna fick ta med sig en enda sak dit. Vissa valde en tändare (smart), andra ett sällskapsspel men jag hade antingen tagit med mig en plattång eller en rakhyvel vilket tyder på att jag ogillar frissigt hår (har nämligen det om jag inte fixar till det) och hår på kroppen :) Lägger till ”på mig själv” och självklart får vi tycka olika gällande det mesta och då så även detta.

Är dock även full medveten att jag inte hade kunnat använda plattången även om det idag finns sladdlösa sådana men mitt lilla dilemma visar på att det finns två föremål som är helt enkelt extra viktiga för mig :)

Då jag har tjockt hår (även utan extensions) har jag sedan tidigare den bredare plattången från GHD men nu har jag köpt en till då vi blir annars osams här hemma när den ena åker iväg och vill ta med sig den. Idag hämtade jag äntligen ut den nya GHD plattången som heter ”Max Hair Straightener”. En ny variant av den vi redan har men otrolig välkommen är den.

Den är dyr men beställde den då jag fann den HÄR (sök bara på GHD plattång) med en rabatt på 700:- Ska du byta ut din eller är i behov av en titta in på länken HÄR då du kan välja mellan den klassiska bredden eller den jag själv har köpt. De har även en Beauty deal rabatt på flera andra produkter så värt ett litet titt.

Efter jobbet tog jag bilen till Pickesjön för att jogga runt sjön något jag inte har gjort på 10 dagar med tanke på resorna förra veckan. Otroligt skönt var det och om det inte spöregnar imorgon ska jag dit igen då … Mår så bra av att röra mig i naturen och andas frisk luft <3

Avslutar med att gratulera tjejen/kvinnan till höger som idag fyller år !!! GRATTIS !!! Hon är 10 år yngre än mig och i den åldern som är nog min favorit … +40 älskade jag nämligen även om jag är medveten att man ska tycka att alla åldrar har sin tjusning vilket även +50 nog har :)

Nu ska jag sätta igång tvättmaskinen och så kommer Mickan att ringa en av sina samtal på 2-3 timmar så gör mig redo :)

2 thoughts on “Vad jag hade tagit med mig om …

  1. Hade också tagit med rakhyvlar :) Fixar inte hår på kroppen. Håller med om 40+, jag är 41 nu och det är en helt fantastisk tid, det känns så bra i sig själv på insidan, livet känns som en dröm, det är som om allt elände, osäkerhet osv som var i i 20- och 30-åren har formats till någonting helt fantastiskt nu i 40-åren. Då måste ju 50-åren bli ännu mer fantastiska tänker jag för då måste det ju ha formats ännu mer fantastiskt allting, tänker jag? Dessutom när man tittar på dig och även på andra till exempel Johanna Toftby så ser man att det även går att vara väldigt snygg, ungdomlig, hålla sig i bra form då så det känns bara positivt för framtiden!

    1. Utan rakhyvel är jag definitivt lost, haha!
      Grattis till dig som är i den bästa åldern (enligt mig). Anledningen till att +40 är fantastisk är att man fortfarande ser ung ut samtidigt som man bryr sig mindre om saker som kanske var extremt viktiga när man var ung. Visst kan man se ok ut även i 50 årsåldern som kvinna men det blir svårare med åren :) Tack dock för den fina komplimangen och då jag inte kan backa så får jag bara göra så gott jag kan där jag är :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *