Vackra Malmö …

Det har nog gått över 15 år sedan jag var i Malmö (med undantag för tågbyte) och vilken fantastisk stad den är!

Camilla ville gärna ta ett bad så vi tog en promenad till stranden så att hon kunde få svalka sig innan hon skulle köra hem oss <3

Tänk dig att bo i en stad där du har tillgång till en sådan fin strand? Det måste vara härligt att bara kunna ta cykeln (som många gör), packa ihop lite fika eller lunch och dra just till beachen. Det är helt klart en av lyxen invånarna i Malmö har tillgång till.

Ni anar inte vilka läten vi gjorde för att få den här fiskmåsen att titta mot kameran, förgäves men ändå ett snyggt kort.

Och hur söt är inte denna röda lilla kaffevagn?

En hiss selfie mot parkeringen och bilen.

Vid 14 rullade bilen hemåt och nu ligger jag här hemma med två kuddar under benen då jag har fått röda prickar på mina anklar. Har visst drabbats av en inflammation i blodkärlen. Allt stående och gående den här veckan verkar ha tagit sitt pris men det finns någon som är överlycklig att jag nu är hemma och förblir i en hel vecka <3

One thought on “Vackra Malmö …

  1. Ledsen jag blir den vackraste av skånefruar var i Malmö o jag missa henne 😥😥😥❤️❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *