Att sakna Smögen tiden …

Igår åkte min dotter och två kompisar till Smögen, en liten pärla som jag brukade åka en hel del till för kanske ca 14 år sedan.

Nicole och kompisar gjorde inatt en klassiker som jag också vill göra trots att jag är över 50: de skulle sova i bilen så när andra ungdomar de träffade igår frågade var de skulle sova svarade de bara lite vagt ”nära ICA” då det är där bilen stod parkerad. Haha! Kudde och täcke tog hon nämligen med sig så ska bli spännande att höra hur natten har varit.

Har många härliga minnen från Smögen och tror att denna lilla svenska pärla har nog gett in dotter också lite mersmak <3

2009 är dessa två bilder från och vad som hände på första minns jag inte för dricker ju aldrig mycket så det kan inte ha berott på det :)

Tror nog att jag får se till att åka dit igen snart för även om det kommer aldrig att bli så kul som det var då så tycker jag att det var så otroligt trevligt att sitta där på dagtid och titta på människor och ja, jag vill sova i bilen då jag har aldrig gjort det :)

Skickade detta till henne och man behöver inte vara Einstein för att första att Smögen levererar fortfarande och jag är så glad för det <3

Har du någon svensk favorit i detta vackra land som du kanske förknippar med härliga minnen?

2 thoughts on “Att sakna Smögen tiden …

  1. Michi che bello questo post ‘nostalgico’ (per te) e attuale (per Nicole). In entrambi i casi è l’emozione e la gioia che emerge ed è bellissimo che tua figlia ricalchi i tuoi passi e faccia esperienze che tu hai fatto prima di lei. Sei un’ottima madre , premurosa e amorevole e sono sicuro che Nicole crescerà con gli stessi valori nel cuore. Un bacione grande grande a tutte e due e uno particolare a Molly.
    ❤️

    1. Grazie e ora Nicole è a letto (ore 15) un po´stanca dopo la notte a Smögen (guarda su Google) che peró oltre a darle sonno le ha lasciato delle belle memorie :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *