Sol & SUP premiär …

När jag såg att det skulle bli ytterligare en solig svensk sommardag var det liksom givet att ta bilen till mitt lilla ställe och var där redan vid 9.30 för att verkligen ta vara på förmiddagen som jag tycker är vackrast … Morgon och kvällar är favoriterna <3

Idag fick jag även testa SUP och jag kom upp på två ben direkt även om bilden är tagen när jag skulle av och ställde mig därför på knä … Hur fint som helst runt omkring mig <3

Självklart hade jag med mig kaffe, vatten och låt oss erkänna, en påse Pågens små mini bullar :)

Om det är de små detaljerna som gör det vad sägs om mitt östrogen plåster som glänser snyggt i solen? Haha!

Har hållit mig ifrån solen så dagen är lite ett undantag … vill ju trots allt ha lite färg innan jag ska iväg nästa söndag.

En dam som bor i närheten kom och badade och när hon hörde mig prata frågade hon direkt ”Heter du Michela?” för rösten kände hon visst igen från den tiden jag var barn och var där hos mina morföräldrar som hade sommarstuga där.

Frågade henne om det var kallt men när hon sa att det var ca 25 grader i vattnet kände jag att ”då måste även jag bada” vilket jag gjorde efter en initial tvekan som syns nog på kroppsspråket på bilden nedan.

Hade förresten med mig den underbara väskan som min kollega har virkat. Är du intresserad gå in på hennes instagram @una.borsaa och skicka ett DM till henne för beställning. Hon gör de i olika färger och i tre olika storlekar.

Nicole har kommit hem och trött efter kvällen/natten i Smögen ligger hon nu och sover. Själv ska jag nu ta en dusch och njuta av något kallt att dricka …

Förresten :)

2 thoughts on “Sol & SUP premiär …

  1. Jag hade aldrig vågat testa SUP =) Jag är så rädd för vatten haha….. Badar helst i vår pool!
    Jag har precis börjat med plåster och hoppas att det ska förändra mitt liv så jag slipper gråta för allt.
    Massa kramar

    1. Det är mycket som händer hos oss kvinnor när vi går igenom klimakteriet och plåstret hjälpte mig mycket i början men nu tycker jag att jag har börjat bli varm igen stundtals så får nog ringa och höja dosen troligtvis …

      När det gäller SUP så är jag mest orolig över att ramla och behöva blöta håret men jag höll balansen och håret förblev torrt :) Kan även erkänna att SUP är tryggare än den där yogan jag testade igår under ledning av coaching via instagram, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *