Midsommarafton 2023 …

Det blev en riktig trevlig midsommarafton som firades på Hofsnäs där de bjöds på traditionell midsommarfirande. Det ville jag liksom inte missa och självklart hängde vi på låset så som man ibland får göra när jag är med.

Inne på kafét där vi njöt av en god lunch innan firandet fortsatte utomhus.

Och vem träffar jag på om inte min kusin (hans mamma och min mamma är kusiner) Fredrik! Jag älskar Fredrik för han har en otrolig vass och snabb humor :) Fick mig några goa skratt allt även om de var lite på min bekostnad :) Han var där med sin särbo och tillsammans tog vi en liten tur till någon hantverksbutik där i närheten.

Mandelvagnen var på plats och jag spanade lite vem som jobbade i den … de som vet vet :) Den fina kransen hade min kollega Camilla gjort, så otroligt fin <3

Kunde inte låta bli att fota denna vackra schäfer, så perfekt i färgerna…

I början var det inte så mycket folk men sedan var det många som hittade hit …

Med mina underbara kollegor <3

Efter uppvisningen av gammeldans var det dags för alla andra att inta gräsmattan och tro det eller ej men gjorde Henriette sällskap när det var dags att dansa runt midsommarstången tillsammans med hennes barn (och alla andra där) Fick lite feelings helt enkelt :)

Det blev nog närmare 4 h på Hofsnäs innan vi tog bilen till Borås men med ett litet stop på Torpa Stenhus

Vilken mysig dag det blev <3

Nu ett bad och ombyte <3

13 thoughts on “Midsommarafton 2023 …

 1. Snygg klänning, snygg tjej, å vilken urmysig miljö 🫶🏽❤️

  Ang podd heromdagen så lyssnar jag ibland, på förhörsrummet, bakom galler, fängelsepodden P1/P3 dokumentärer, naudio dox, krimpodden, krimrummet, inför rätta, aftonbladet krim🤣🤣🤣 å säkert några till. Å nu hittade jag en som jag ska lyssna på inatt, (jobbar) den heter, ”hennes namn, var” från göteborgsposten handlar om voldsamma relationer.. BT dokumentärer, från Borås….
  Men just den rättegångspodden jag lyssnar på är prime crime, å det är riktiga ljudfiler….från tingsrätten,/hovrätten… sen är det säkert ett gäng till plus några Norska också🤣🤣

  1. Tack snälla <3

   OCH tusen tack för podd tipsen. Ska nog åka ut till en sjö idag om solen skiner och då kanske jag lyssnar på någon bra krimpodd som sällskap.
   Hoppas det gick bra att jobba så får du kanske njuta lite extra denna midsommardagen istället.

  1. Heter det nästkusiner på riktigt? Aldrig hört uttrycket men har oftast istället sagt tredjedelskusiner :) Tack för ordet, väldigt gulligt ord som jag ska verkligen komma ihåg.

 2. Oj den kommentaren blev inte klar.. men tremenning, sen 4menning osv plättlätt, å då glömmer man heller inte vilket ledd dom är i, men först är det ju kusinee så klart, el som vi säger söskenbarn🫶🏽❤️

  Inget firande överhuvudtaget i helgen, min jobbhelg hela helgen lång🥳🥳

  1. Då får man tänka på att jobba storhelg ger mer pengar :)
   Jag tror att vi i Italien säger andra graders kusin men jag får helt enkelt nöja mig med Fredrik :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *