En dag i kärlekens tecken …

Vilken dag vi har haft, är fortfarande överrumplad över all den kärlek som jag har fått bevittna under en och samma dag … men först backar vi lite bandet till klockan 14 igår då alla 123 gäster anlände inbjudna till Johannas 50 årskalas.

Det var en cerise rosa Johanna och en stilig Janne som mötte upp och hälsade alla gäster välkomna till mysiga Mollösunds Wärdshus.

Bubbel och snittar, mingel, en solig Mollösund, glada och stiliga gäster, musik och ja, allt man kan önska sig <3

Vi blev smidigt indelade i olika lag för en tipspromenad runt detta underbara lilla idylliska samhälle. Då passade jag på att ta några kort och någonstans kände jag att den kanske egentliga anledningen till att de ville få oss iväg en stund skulle kunna bero på ett byte av klänning …

Så trevligt att även få träffa Mona (längst till höger) som bloggar HÄR och till vänster Johannas barndomsvänner Annika och Hanna från Skövde <3 Vi tre ska ses senast i september igen, en helg jag ser väldigt mycket fram emot.

Dessa två snyggingar såg jag först på bensinmacken när vi skulle köpa en kopp kaffe och en timma senare sågs vi här. Kontrasterna <3 Malin blog HÄR och Åses blog HÄR.

Koncentrationen var det ingen fel på under tipspromenaden :) Bilden är tagen från Monas blog som jag hänvisade i början på inlägget.

När vi kom tillbaka från tipspromenaden fick vi gå vidare mot kyrkan och det som kanske några av oss misstänkte/hoppades på besannades … Det skulle även bli B R Ö L L O P !!!

Undrar hur fort hjärtat slår när man kommer in till kyrkan till sitt egna bröllop med alla ögonen riktade mot sig …

Magnus Carlsson som alltid är sådär stilig och proffsig i allt (Sveriges egna Michael Bublé), alltid vackra Jessica Andersson och Johanna stod för musiken men tror att den person som alla kommer att minnas från ceremonin (förutom brudparet så klart) är prästen som vigde de.

Efter att han hade pratat en stund nämnde han att ”jag kanske ska prata även om Jesus då vi är i en kyrka” för att efter någon sekund säga ”men vad vet han om bröllop då han aldrig har varit gift” Så många underbara repliker under gudstjänsten som var så romantisk, underhållande och oförglömlig …

Efter att ha varit på fotografering kom brudparet tillbaka till wärdshuset där vi alla väntade för att nu gratulera inte bara på födelsedagen men för giftermålet.

Johannas vackra döttrar <3

Brudbuketten var alldeles ljuvlig i alla sina rosa nyanser.

Älskar bilden här nedan <3 You go girl !!!

Så fint med alla blommor och ljus …

Så vackra tal från familj och vänner <3

En viss känd göteborgare drog något mindre rumsrena skämt men vad gör det när det är just en göteborgare? :)

Kvällens finaste <3

Sååååå fin och sååååå glad <3

Efter 3 rättersmidlagen var det dags för tårta och WOW på denna skapelse !!!

Sedan drog dansen igång fram till småtimmarna … Det var allt drag på Mollöstunds värdshus den kvällen/natten <3

Det var verkligen en sådan dag då jag blev påmind om hur mycket kärlek det finns i ett och samma rum <3

Grattis till det nyblivna brudparet som verkligen bjöd på årets kalas, precis så som det stod på inbjudan <3

Bilden nedan är tagen från Expressen HÄR

2 thoughts on “En dag i kärlekens tecken …

 1. Åh vilket fint inlägg du gjort! Det var verkligen härligt att få en stund med dig. Jag önskar att vi fått tid att prata men det kommer fler tillfällen.
  Massor med kramar!!!!!

  1. Tack snälla!!!
   Ja, det var en alldeles kort stund vi fick men förhoppningsvis kommer fler tillfällen eller så får någon skapa de :)
   Kram på dig och hoppas du får vila lite idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *