Johanna 50 och förberedelser …

GRATTIS Johanna50 årsdagen!!!

Hon fyller år idag och den stora festen är imorgon. Detta innebär dock inte att hon inte firar även idag för hon har allt blivit och blir firad av Janne, döttrar, familj och några av de vänner som redan anländer idag där festen kommer att vara.

Någon frågade hur vi känner varandra och ja, det var för ca 12 år sedan som vi båda var med i en serie på TV3 som kanske hade ett litet provocerande namn men som var väldigt rolig att filma även om det som visades var kanske inte det som hade gjort att jag hade suttit fastklistrad framför teven :)

Vi var allt på några fester/premiärer ihop och fann en vänskap. Bilderna nedan är typ 10-11 år gamla eller vi 10-11 år yngre :)

Nu blickar hon nog fram och känner jag henne rätt så är hon otrolig förväntansfull inför morgondagen då hon vill göra sina vänner och familj delaktiga i festligheterna som väntar.

Att fly från sin födelsedag (som jag gjorde) är något hon skulle nog aldrig göra för alla tillfällen finns till för att ha fest tycker hon nog.

Nåväl imorgon vid 14.30 ska vi vara på plats så idag har jag fått håret lockat hos underbara Jennifer EngwallHair by Bella. Vad tycks? Hon lockade lite extra så att de blir som jag önskar imorgon…

Naglar och fransar hos Emma Smith också fixade för kul när allt är nygjort …

Min alldeles underbara väninna Ann-Louise såg även till att jag ikväll ska få lite extra glow med dessa ansiktsmasker. Dessa kan du köpa på Klinik Villastan här i småstaden och om ett par timmar ska jag lägga mig i soffan med just en av dessa i ansiktet och njuta av starten på denna långhelg.

Kram så länge denna fredag kväll <3

Nu ska jag umgås med den här pälsiga tjejen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *