1 juni …

1 juni och nu inleds officiellt sommaren. Vissa älskar denna årstid medan andra är mer tveksamma gällande alla förväntningar som förknippas med dessa kommande månader.

Jag både gillar och ogillar … Jag gillar att åka till Pickesjön för sköna promenader och lite jogging, jag gillar att kunna ta min lilla solstol till Västersjön där mina morföräldrar hade stuga för att både sola och bada där, jag gillar mjukglass med chokladströssel, att njuta av en Aperol Spitz eller ett glas rosé på någon trevlig uteservering, att ha flippisar eller sneakers på fötterna, somriga tunna klänningar, att titta på människor utan att de ser min blick gömd av solisar. Det är några saker jag gillar kring sommaren och de jag ogillar håller jag för mig själv :)

Vad har du för känslor kring sommaren som väntar?

4 thoughts on “1 juni …

  1. Som singel, 50+, inga hemmaboende barn och inga singelvänner så är inte sommaren jätterolig. Alla är så upptagna med sina familjer. Tyvärr är sommaren mest en plåga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *