Att vakna till detta …

Vi var sex gäster som bodde på Nösundsgården. Enkelt men otroligt mysigt ställe.

När vi kom mitt i natten efter bröllopsfesten sjöng vi alla för Johan som fyllde just denna söndag 49 år. GRATTIS!!!

Vi hade bestämt att träffas vid frukosten vid 9.30, en tid vi alla höll och sista kaffet njöt vi av utomhus, i denna mysiga trädgård. Någon hade varit ute och sprungit en timma (inte jag), någon var lite tröttare än övriga och de flesta gömde sina trötta ansikten bakom sina solisar (typ alla).

Efter kaffet tog vi en gemensam kortare promenad för utcheckningen kändes definitivt tråkigare än att njuta lite till av denna lilla vackra idyll. Även om vi egentligen bara åkte till festen och från festen ihop kändes det som att redan sitta med vänner denna morgon. Så trevligt med nya trevliga bekantskaper <3

Så fint hus <3 Tror ni att någon bor där som skulle vilja adoptera mig trots min ålder?

Sverige har så många fina söta pärlor runt om i landet <3

Vi bad någon ta ett kort på oss som vi sedan skickade till Johanna och Janne med ett tack från oss som bodde på Nösundsgården. Johan (som blev 49 just den dagen) och jag var nog 2 av de väldigt få som var singlar på festen/bröllopet men någon måste stå även för den statistiken tänker jag :)

Och så var det dags att checka ut …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *