Att stämma sina föräldrar …

Att man kan stämma någon av rätt så märkliga anledningar är idag inget nytt men så finns de där stämningarna som ändå får åtminstone mig att höja på ögonbrynen.

Kass Theaz har nämligen stämt sina föräldrar för att de har fött henne utan att hon har godkänt det. I ett samhälle där konsensus (helst skriftlig eller via bankid) blir allt vanligare så har kanske Kass en poäng med detta?

HÄR kan ni läsa lite mer om henne och hennes kanske geniala idé? :)

Hon kräver 5000 dollar i månaden från sina föräldrar, en summa som ska hjälpa henne att bedöva smärtan av att hon måste leva. Hon har själv barn men det tycker hon är annorlunda då hon har adopterat de och därav är inte misstaget hennes. Hon försvarar sitt val genom att hänvisa till att hon vill bara ge de redan födda ett bättre liv och det förklarar hon är etisk försvarbart. Kommer hennes fall att tas upp i någon domstol tror ni?

Hur går era tankar? Lutar de åt ”Varför har jag inte tänkt på det själv?” eller ”vad är det för fel på henne eller föräldrarna?

(På bilden nedan lilla jag)

9 thoughts on “Att stämma sina föräldrar …

 1. Vilken härlig på dig, å kinderna var redan då❤️❤️🫶🏽

  Min första tanke är att ja i USA ÄR JU ALLT MÖJLIGT…
  Å den andra tanken vet jag knappt om jag vågar skriva, ( så det tänker jag inte göra) MEN, DET verkar ju inte helt friskt, Iallefall.. Kanske finns massa annat bakom också… men det berättar ju inte historien….🤷🏼‍♀️ men om det inte är det, så blir jag bara helt matt… å hoppas att hennes förädrar får vara delaktiga i sina adopterade barnbarn🫶🏽..
  Men min magkänsla säger att dom som sagt inte är det, eftersom dotter kanske inte är helt frisk?🤷🏼‍♀️ det var det jag tänkte…🤣🤣🤷🏼‍♀️❤️

  1. Ja, kinderna har alltid funnits där och aldrig gjort något med de trots att vissa kanske tror det :) Naturliga hamsterkinder :)
   Ja, i USA kan allt hända <3

 2. Glömde en grej, på tal om annat.. har du tittat på fängelse experimentet?

  Jag har inte sett det sista avsnittet,ännu.. men der kom ju Halden fengelse upp igen… men lite kul å se hur dom amerikanske faktiskt ändrade sig…om hur man ska jobba.. men tyvärr kom corona i vägen 🤬🤬 å fengelsechefen blev ju flyttat pga corona…..

  Men jäkla intressant, för exakt så som dom jobbar i fengelse, så jobbar vi, som också sedan 15år tillbaka…, men vi kallar det bergen modellen.. som också är från Norge..vill inte skriva så mycket mera här. Kanske du får ett DM🤣❤️🫶🏽 men kan säga att jag.. aldrig.- har varit.. med om…resten kommer på DM🫶🏽🫶🏽❤️❤️❤️

  1. Vilken dokumentär menar du? Tror att jag vet vilken men om det är den om fängelsepersonal från USA som åker på studiebesök i Norge så har jag sett bara ett par avsnitt men ska titta färdigt, glömt av den tyvärr … Berätta gärna <3

 3. I sak har hon på sätt och vis rätt. Ingen har ju faktiskt fått välja om man ska bli född. Men hur skulle man kunna ge sitt godkännande? Det går ju inte så där faller ju hela målet. Hon kan ju inte vara frisk. Känns mer som ett sätt att försöka få mera pengar. Blir intressant att få veta sedan om hon fick rätt.

  1. Eller hur🤣🤣 å jag vill också veta vad slutresultat blir…undrar om jag kan stämma min mor å far… båda är dock döda..🤣 kanske borde flytta till usa🤣🤣 bara för att🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🫶🏽

  2. Intressant case även om utgången är nog rätt så given då man kan inte godkänna sin födsel .. men som du skriver så har hon rätt i sak.
   Troligtvis gör hon detta för att få lite extra uppmärksamhet vilket hon har lyckats enligt artiklar om hur viral hon har blivit på Tik Tok.

 4. Jag vet å dina dotter har ju arvat dom🫶🏽, vi har skrivit om dom tidigare🤣🫶🏽🥰 🥰🥰❤️❤️❤️ älskar era kinder, vill också ha❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *