Grattis Anna!

Idag är det inte vilken dag som helst, det är nämligen idag som Nicoles extra mamma Anna fyller 50!!! GRATTIS Anna <3

De firar just nu med spa, middag och övernattning på Jacyz hotel och det är just därifrån kortet nedan är taget, det har jag lånat från min dotters insta story <3

Jag är nämligen väldigt glad över att min dotter har fått en extra familj i och med Anna som har både underbara föräldrar och syskon som behandlar min dotter som en i familjen. Det är jag nämligen oerhört tacksam för och lite extra är jag det med tanke på att det är just den familjen jag själv saknar att ha och ge till min dotter.

Jag har personligen aldrig behövt vara någon extra mamma till något barn och misstänker att allt är inte en dans på rosor att ha den rollen så tack Anna för att du har tagit hand om vår lilla och numera stora tjej sedan du kom in i hennes liv när hon var ca 4 år <3

Hoppas du njuter av en underbar och skön dag <3

4 thoughts on “Grattis Anna!

  1. Underbart! Så fantastiskt! Och grattis till henne! 🎈🍰🌹🎺💃💥🥂 Min dotter har också extramammor, i plural, eftersom pappan byter partner ofta 😅 Men alla har faktiskt varit bra, så det gör inget att det är nya ofta, jag tror att det har passerat 5-6 st styvmammor, men ju fler desto bättre, tänker jag! ♥️♥️♥️

    1. Haha! Fick mig ett gott skratt nu :) Underbart att alla har varit bra och någon gång lär nog någon förhoppningsvis stanna kvar kanske :)
      Bra inställning du har <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *