Tips till håret …

Inlägget innehåller annonslänkar för Åhléns

Både Nicole och jag har det håret jag brukar benämna med ”svinto”. Kanske inte den mest bedårande, positiva beskrivningen men å andra sidan en mycket realistisk sådan. Att bara visualisera hur vårt hår skulle se ut om vi lät det självtorka i solen efter att ha badat i havet får mig att skratta.

För min del är det därför uppsatt hår som gäller eller att ta konsekvenserna …

Jag har sedan cirka 10 år använt och använder fortfarande produkter från Joico men det finns några som jag dock använder från Antonio Axu och det är denna inpackning som både min dotter och jag älskar. 159:- HÄR (sök bara på Antonio Axu) … Har du inte testat den så gör det … Mycket resultat för pengarna utlovas och från Antonio Axu använder vi även värmeskydd, torrschampo och silvershampo.

Ser nu att handlar du för över 800:- har du hela 20% genom att ange koden SHOPPA20 som gäller fram till slutet på dagen. Förutom både produkterna från Joico, Antonio Axu har du även Lexington, Mateus och en mängd andra märken som majoriteten av oss gillar. HÄR länken ifall du känner det där kvinnliga behovet efter lite shopping …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *