Att få en adrenalinspruta i mig …

Har varit på gymmet, tagit en kaffe med Babis och gänget, sprungit ett varv på Pickesjön och gått en. Vid 11 var jag klar med allt detta och så kände jag att jag skulle göra något jag har dragit mig från att göra, testa den där Epipen sprutan som jag nu måste gå runt med (2 stycken) fram tills getingsäsongen är över :)

Min läkare har nämligen givit mig rådet att testa den från förra året för att jag ska veta hur det känns att få adrenalinet i mig. Jag är inte rädd för nålar då jag har både givit mig själv vissa sprutor mot proppar vid längre flygresor, är blodgivare osv. men den där Epipen rackaren känns sådär opålitlig då jag inte ser nålet och kanske pga. att jag kanske inte vet hur reaktionen blir.

Nicoles kompis Tilda var hemma hos oss så bad henne om hon kunde tänka sig trycka den i mitt lår (då jag själv kände en motstånd i att göra det) och efter en liten repetion och nedräkning så gjorde hon precis det. Min dotter som ska troligtvis utbilda sig till sjuksköterska stängde in sig i sitt rum och ville inte se :)

Blev nog lite besviken då jag trodde att adrenalinet skulle få mig att hoppa upp ur soffan, att ta den där dammsugaren som stod framme och storstäda, göra volter i luften, balansera på balkongen men icke … känner kanske mig lite darrig men inget av det jag förväntade mig inträffade.

Hoppas åtminstone att den gör det som den är avsedd till om någon geting skulle sticka mig <3

Tack Tilda för hjälpen :)

4 thoughts on “Att få en adrenalinspruta i mig …

 1. Ciao Michi!
  È un antidoto contro il veleno inoculato dalle vespe quindi?
  Forse non ti ha fatto alcun effetto perchè non vi è stata nessuna causa, cioè nessuna puntura… 🤔

  1. Ciao Marco! Non so il termine italiano per la puntura ma sono allergica alle api quindi ne devo portare sempre due con me in caso che … Il medico mi ha raccomandato di usarne una per sentire l’effetto nel corpo ma sinceramente non ho sentito questa adrenalina influenzarmi, le mani tremavano un poema nient altro.
   Speriamo comunque che le api non amino il torneo di Wimbledon, haha!

 2. Cara Michi in tanti anni non ricordo di api o vespe a Wimbledon, quindi speriamo che anche quest’anno sia così 😂😂😂😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *