Från min bucket list 2012 och 2009 …

Ytterligare minne från Facebook (eller två) … Båda från detta datum men första från 2012 och andra från 2009. Att hoppa fallskärm trots att jag är höjdrädd är kanske ett annorlunda önskemål att ha på sin ”bucket list” men det var precis vad jag hade …

När jag satt där på tröskeln 4000 m. upp i luften och tänkte ”nu ska jag hoppa” undrade jag vad jag egentligen höll på med men så gjorde jag det och kunde stryka denna önskan från min lista.

Att få en riktig tungkyss från en varg är kanske inte alla som har fått men check på den för min del :) År 2008 …

Detta möte skedde innan den tragiska olyckan inträffade just här och numera tror jag att de inte längre tillåter besökare att gå in till vargarna (med all rätta).

Denna sommar får jag uppleva ytterligare något från min bucket list och det är att få åka och se några tennis matcher på Wimbledon turneringen. Att lära mig spela tennis finns också men finns ju inga nybörjarekurser för vuxna här i Borås? Vet du att någon sådan kurs ges i närheten säg gärna till …

Jag har självklart några fler saker jag gärna skulle vilja uppleva och några av de har funnits sedan jag var 15 år. Ibland undrar jag om de kommer att bli av men har ni sett filmen ”The Bucket list” (trailer HÄR) så inser man att det kanske aldrig är för sent även om jag som lite cynisk tänker att då måste man ha turen att dela rummet med någon som har den möjlighet. Har ni sett filmen förstår ni …

Har du någon lista med upplevelser du gärna vill ha gjort innan det inte längre går?

2 thoughts on “Från min bucket list 2012 och 2009 …

  1. Hade aldrig vågat gå in till en varg. Man vet aldrig vad som kan hända och håller med dig om att det var tur att detta inte finns mer.

    1. Tyckte nog bara att det var en väldigt häftig upplevelse :) Har även simmat med hajar och delfiner så även om jag är rädd gällande vissa mer ”vanliga” saker så vågar jag andra :) Ja, dessa djur är egentligen vilda och ska därför behandlas med den respekten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *