Tredje gången gillt …

Två gånger idag har jag satt mig i bilen för att åka till Pickesjön och springa lite och två gånger har jag vänt efter 100 m från garaget då jag har insett att det regnade vilket inte märktes från balkongen. Suck … Hade tänkt ge upp då jag ändå hade varit på gymmet på morgonen men så tog disciplinen över och tredje gången gillt … Det hade slutat regna och det var sådär vackert som naturen är efter regn.

Majoriteten föredrar stugor vid havet men kanske för att mina morföräldrar hade sin vid en sjö så hade jag nog önskat mig en liten mini stuga vid just en sjö (jag vet att myggen kanske skulle få mig att ändra mig :) Det är något speciellt med sjöar … Friskare och naturen doftar på ett annat sätt …

Den doftar barndomsminnen för mig och påminner mig om när jag gick ner och borstade tänderna i sjön, om alla bad, om alla mysiga midsommarafton vi firade där som barn, om mormors kotletter med brunsås och kokt potatis, om mormors syster Stina som hade en sådan härlig skratt och hade alltid fika att bjuda på när vi gick till henne,om morfar och jag som satt och tittade på tennisen medan alla andra satt ute i solen, om våra Marabou choklad vi gömde så att vi kunde ha de för oss själva… Så många minnen som gör att sjöar är för mig något rogivande och lite magiska <3

Nu har jag gjort mig lite kamomillte som jag ofta drack när jag bodde i Italien och därför köpte när jag var nere … så gott …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *