Årets första lilla löprunda …

Vilken magisk dag vi har haft idag. Jag hade ett stort leende på läpparna när jag tog bilen till Pickesjön för att springa en runda runt sjön. Det gick hur bra som helst för även om 3,5 km inte är mycket så ska vi jämföra oss bara med oss själva. Sedan kunde jag inte låta bli att gå ett varv till, alldeles för vackert och skönt för att låta bli.

Även om det är jobbigt att ha två kulturer inom sig så har jag förmånen att vara medborgare i två helt magiska länder: älskar min Italien och älskar min Sverige. Vackra på olika sätt och om jag idag njöt av Pickesjön ska jag imorgon förflytta mig till Italien, prata mitt modersmål och kanske gestikulera lite extra <3

Idag har en vän även bokat övernattning till slutet på juli på ett ställe som jag tror slår de flesta 5 stjärniga hotel OM vädret är bra :)

Nu är det dags att packa och problematiken ligger i att alla presenterna tar lite plats. Vi har nämligen en resväska på 2 med tanke på att vi ska dit bara 4 dagar och dra med sig en massa bagage känns totalt onödigt. Vi får lösa det :)

Imorgon landar vi i Bologna redan strax efter 10. Kommer inte att ta med mig någon dator då jag verkligen vill bara njuta av alla timmarna genom att umgås. Instagram kommer jag dock att uppdatera framförallt på insta story så vill du följa med virtuellt till Italien är min instagram @michelacastellari.

2 thoughts on “Årets första lilla löprunda …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *